0786 19 91 95

Legislatie Rutiera »Termeni Si Conditii

Termeni Si Conditii

Prevederi generale

Vizitarea si folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

LegislatieRutiera.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.


Drepturi de autor

Continutul site-ului www.legislatierutiera.ro este proprietatea Prophet IT GROUP. si este aparat de legile in vigoare care protejeaza drepturile de autor.

Folosirea fara acordul Prophet IT GROUP , a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.legislatierutiera.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului.

Fotografiile si datele fot fi folosite numai cu acordul scris al Prophet IT GROUP.


Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre client vor fi folosite de Prophet IT GROUP, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularele de inscriere sunt necesare pentru confirmarea inscrierii, contactarea clientilor, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu sunt furnizate/vandute unei terte parti.

Prophet IT GROUP nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa de e-mail a clientului altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul explicit al clientului.

Inregistrarea facuta de client da dreptul Prophet IT GROUP de a-l contacta prin orice mijloace in vederea oferirii serviciilor sale, fara a putea fi acuzat ca practica spam-ul, sau abuzeaza de libertatea clientului.


Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.legislatierutiera.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Prophet IT GROUP nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste date, imagini, sau alte informatii. In eventualitatea in care o informatie a fost gresit introdusa in bazele noastre de date sau afisata gresit, Prophet IT GROUP isi aloca dreptul de a corecta informatia respectiva fara nici un preaviz si eventual de a anunta clientul in cel mai scurt timp, prin orice cale , despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile, informatiile, datele, etc. sunt prezentate pe site cu titlu strict informativ, iar imaginile, informatiile sau datele reale, etc. (la zi) pot fi diferite, datorita modificarii de ultima ora de catre autoritati care sunt independente de Prophet IT GROUP care va depune eforturi ca actualizarile sa se faca in termenul cel mai scurt.

Prophet IT GROUP nu are nici o obligatie materiala fata de nici un client, in cazul in care apar decalaje intre valabilitatea la zi a informatiilor de pe site-ul www.legislatierutiera.ro si informatiile oficiale emise de autoritatile in vigoare. Furnizorul va depune toate eforturile pentru reducerea eventualelor perioade de decalaj a valabilitatii informatiilor prezentate.

Cine suntem noi?

Legislatierutiera.ro este parte a companiei de software educational a PROPHET IT GROUP SRL. Suntem primul si cel mai inovator producator national de s...citeste mai mult

Ce facem?

In 2005 am lansat pe piata din Romania primul soft de legislatie rutiera pentru obtinerea permisului de conducere. In 2007 am lansat produsul "auto B+...citeste mai mult