0786 19 91 95

Legislatie Rutiera »Stiri »Ford A Construit Motorul Cu Numarul 250 000
Ford a construit motorul cu numarul 250.000 la Craiova

Ford a construit motorul cu numarul 250.000 la Craiova

Ford a construit astazi motorul cu numarul 250.000 la uzina companiei de la Craiova, Romania, de la lansarea productiei in mai 2012.

Motorul cu numarul 250.000 este un EcoBoost de 1,5 litri de 180 CP care va fi exportat in Statele Unite pentru a echipa un model Fusion pentru un client american.

Ford a inceput productia de motoare la uzina sa de clasa mondiala de la Craiova in mai 2012, cu apreciatul motor EcoBoost de 1 litru, urmat in aprilie 2013 de motorul EcoBoost de 1,5 litri. In prezent, Ford produce la Craiova aproximativ 1000 de motoare pe zi, din ambele categorii.

„Suntem foarte mandri de aceasta realizare a Uzinei de Motoare de la Craiova, cu atat mai mult cu cat produsele noastre ajung la clienti din toata lumea. Uzina de Motoare de la Craiova are un rol foarte important in ansamblul flexibilitatii sistemului global Ford de productie a motoarelor, contribuind semnificativ la cerererea mare pentru automobile Ford cu consum redus de combustibil si emisii scazute de CO2”, a declarat noul sef al al sectiei de Productie Motoare de la Craiova.

Motorul EcoBoost de 1,5 litri a fost lansat in premiera anul trecut in China pe noul Ford Mondeo, urmat de modelul Fusion sedan in America de Nord, si va fi de asemenea disponibil pe variant europeana a modelului Mondeo in cursul anului 2014.

Totodata Ford a confirmat ca motorul EcoBoost de 1,5litri fabricat la Craiova va echipa cel mai bine vandut model din lume, Ford Focus. Primele unitati ale motorului EcoBoost de 1,5 litri vor fi transportate de la Craiova la uzina de asamblare a modelului Focus din Saarlouis (Germania) in a doua jumatate a acestui an.

Uzina de Motoare de la Craiova
are in prezent aproximativ 1000 de angajati care lucreaza in doua schimburi pentru a face fata cererii de motoare Ford EcoBoost de pe piata.

well, this is out capcha image
Nu exista nici un comentariu.
Spaniolii, mai interesati de ecranul masinii decat de motor
Spaniolii, mai interesat...

Potrivit unui studiu online efectuat de Asociatia Nationala a Producatorilor de Masini (Sp... citeste mai mult

Phillips ColorVision o nuanta personalizata a farurilor
Phillips ColorVision o n...

Philips ColorVision adauga o nuanta personalizata de culoare farurilor masinii. Puteti ale... citeste mai mult

Ford a construit motorul cu numarul 250.000 la Craiova
Ford a construit motorul...

Ford a construit astazi motorul cu numarul 250.000 la uzina companiei de la Craiova, Roman... citeste mai mult

Cine suntem noi?

Legislatierutiera.ro este parte a companiei de software educational a PROPHET IT GROUP SRL. Suntem primul si cel mai inovator producator national de s...citeste mai mult

Ce facem?

In 2005 am lansat pe piata din Romania primul soft de legislatie rutiera pentru obtinerea permisului de conducere. In 2007 am lansat produsul "auto B+...citeste mai mult